Valerian Stan
Nota bene
Secțiunea de Documente/ Alte documente se află în curs de actualizare prin adăugarea altor circa 50 de cauze soluționate definitiv sau în curs de soluționare (constând în acțiuni judiciare pe care le-am deschis începând cu anul 2002 cu scopul de a-mi apăra drepturi legale vătămate de autorităţi publice, dar şi de a testa inclusiv în acest mod respectarea în România a dreptului la un proces echitabil şi a dreptului de acces la justiţie). 

Donald Trump redivivus

În ultimele zile Trump a revenit puternic – cu, dar și fără voia sa – în atenția publică. Redau mai jos adnotările tematice pe care le-am făcut în ordinea cronologică a acestor zile.

*O știre extrem de importantă pentru actualitatea politică de peste Ocean este pur și simplu ascunsă peste mai tot în lumea controlată de extrema stângă ateistă, și de întregul ei arsenal pe propagandă. Anume că în cadrul unui sondaj de opinie realizat în rândul republicanilor americani - prin intermediul unuia dintre forurile acestora,
  Conferința de acțiune politică conservatoare (CPAC) - Trump a obținut o majoritate confortabilă (69%, în creștere cu 10% față de februarie curent) pentru nominalizarea republicană la alegerile prezidențiale din 2024. O veste foarte proastă, deci, pentru respectiva stângă. Mai ales în SUA, unde democrații stau tot mai prost; și aproape catastrofal în perspectiva parțialelor din noiembrie. Context în care propaganda stângii extremiste pare incapabilă de altceva decât de etichetarea lui Trump ca “extremist de dreapta”; firește că argumentele lipsesc, iar asta pentru bunul motiv că propaganda-i propagandă și nu are nevoie de argumente. Și pentru că și în Brazilia se profilează în octombrie o nouă victorie a actualului președinte Bolsonaro, extrem de antipatic și el stângii ateiste, agitatorii ei îl incriminează de asemenea de „extremism de dreapta”. Între altele și pentru că el atrage de mai mult timp atenția că în Brazilia au apărut date că scrutinul ar putea fi fraudat după modelul din 2020 prin care stânga nord-americană l-a îngenuncheat pe Trump. Pentru acest text și concluziile lui merită văzută “știrea” televiziunii DIGI24 sub titlul “SUA se tem să vândă rachete Javelin Braziliei din cauza președintelui Bolsonaro”. Un caz școală pentru o televiziune servind ideologic nedisimulat și profund un-fair - ca de fapt toate televiziunile noastre.

*Tocmai scrisesem că stânga extremist-ateistă de peste Ocean e înnebunită că sunt tot mai mari șansele lui Trump de a fi desemnat de republicani drept candidat la prezidențialele din 2022. Ieri, în absența sa un mare număr de agenți FBI i-au percheziţionat proprietatea sa din Mar-a-Lago şi au i-au spart seiful. Fostul președinte a declarat că proprietatea „este în prezent asediată, atacată şi ocupată”. El nu a precizat motivul percheziției. „După ce am lucrat şi cooperat cu agenţiile guvernamentale relevante, această operaţiune neanunţată asupra casei mele nu a fost necesară sau adecvată”, a spus Trump, adăugând: „Chiar au intrat în seiful meu”. În preajma alungării sale de la Casa Albă, prin tâlhăria electorală bine știută, scriam: “Dacă Trump va alege
   să lupte și în continuare pentru țara sa, atunci va trebui să-și ia familia și să plece urgent în exil. Pentru că un președinte american care a cutezat să se ridice cu atâta claritate și hotărâre împotriva globalismului satanist, și care promite s-o mai facă și în continuare, nu va putea rămâne nepedepsit într-un fel sau altul”. Până azi predicția s-a împlinit peste măsură: Trump și cei mai apropiați colaboratori ai săi au fost călcați sistematic în picioare de regimul ateist de la Washington. Și mă tem că s-ar putea întâmpla lucruri încă și mai grave.

*Nimic mai evident, popularitatea crescândă a lui Trump i-a scos din minți pe neo-marxiștii sataniști. Care au ajuns să-l reprime pe fostul președinte cu instrumentarul torționarilor comuniști (tocmai am scris). Ei se tem în modul cel mai vizibil deja că Trump poate ridica împotriva lor nu doar America dar și alte multe popoare care îi detestă. Cam din acest motiv ei plănuiesc să-l împiedice și pe actualul președinte brazilian Bolsonaro să obțină un nou mandat în fruntea țării sale. Dincoace de Ocean neo-marxiștii îi au în vizor pe conducătorii Poloniei, Ungariei și Cehiei - altminteri un bun cap de pod al Americilor aici; asta până conservatorii britanici își vor clarifica cursul post-Boris Johnson. Locul Rusiei ortodoxe poate că ar fi fost și el cumva tot pe aici dacă KGB-istul odios de la Kremlin n-ar fi ales să pescuiască în ape tulburi, în interes propriu, tocmai într-un moment dramatic pentru omenire.

*După asaltul samavolnic al FBI asupra reședinței sale, Trump a postat astăzi un videoclip care în mai puțin de 5 minute reușește o extraordinară radiografie a declinului fără precedent în care țara sa a fost adusă în nici doi ani de Administrația stângii radicale ateiste. Cu această ocazie fostul președinte a condamnat și el, în premieră, ceea ce face Putin în Ucraina: Rusia devastează o țară făcând sute de mii de victime. S-a întâmplat ca în lunile de după invadarea Ucrainei să exprim în vreo trei rânduri părerea (ultima oară cu doar cinci zile în urmă) că fostul președinte va proceda înțelept dacă va face ce tocmai spun că a făcut.
(activenews.ro, 10 august 2022)


Donald Trump redivivus, articol publicat in anul 2022