Valerian Stan
Nota bene
Secțiunea de Documente/ Alte documente se află în curs de actualizare prin adăugarea altor circa 50 de cauze soluționate definitiv sau în curs de soluționare (constând în acțiuni judiciare pe care le-am deschis începând cu anul 2002 cu scopul de a-mi apăra drepturi legale vătămate de autorităţi publice, dar şi de a testa inclusiv în acest mod respectarea în România a dreptului la un proces echitabil şi a dreptului de acces la justiţie). 

„Visul american” e românesc

După ce au experimentat pe noi „Justiția televizată” - vezi ororile tandemului DNA-SRI pe timpul lui Băsescu, reinstalat președinte după ce Washingtonul și Bruxellesul ne-au anulat referendumul - stânga extremistă ateistă de peste Ocean îi aplică fix aceeași “tele-Justiție” nimănui altcuiva decât lui Trump, dușmanul de moarte al globalismului satanist. Globalism care, servit impecabil și acum de marile instituții de presă afiliate (din SUA și Europa Occidentală) a inundat deja planeta cu ideea că asaltul FBI asupra reședinței fostului președinte a fost „deplin legal” și că, pe timpul așa zisei percheziții, desantul FBI ar fi găsit „documente clasificate ce puteau fi păstrate numai în custodia unei agenții guvernamentale speciale”.

Însă absolut niciun cuvânt nicăieri despre faptul că avocatul familiei lui Trump a fost împiedicat să asiste la „percheziție”, că au fost oprite camerele de supraveghere de pe raza reședinței și că în aceste condiții agenții FBI, în număr foarte mare, au putut planta absolut orice probe le-ar fi cerut să planteze cei care i-au trimis. Cât privește “legalitatea deplină” a acestei acțiuni fără precedent împotriva unui președinte sau fost președinte american, firește că actuala Administrație poate găsi (și a și găsit) oricând și oricâți “experți în drept” (exact așa îi și invocă deja presa globalistă) care să spună ceea ce își dorește cu disperare să audă numita Administrație. Una și aceeași cu cea care s-a pretat la frauda uriașă prin care Trump a fost alungat de la Casa Albă, care - ca să mă opresc aici - a fost cel mai probabil, prin șantaj și orice alte asemenea presiuni, la originea fiecăreia din trădările în lanț ale unora dintre cei mai apropiați colaboratori ai fostului președinte (începând chiar cu vicepreședintele Pence).

Și apoi cât de idioată trebuie să creadă Biden și patronii săi o lume întreagă spunându-ne că un Trump vânat crunt de un stat ieșit din minți a înnebunit și el până într-atât încât să țină în casă documente cu grad înalt de clasificare. Dar totul se întâmplă întocmai la indigou ca la noi cu puțini ani în urmă, când cel indezirabil era dat de SRI și DNA pe mâna presei, care multiplica totul la puterea a zecea, și respectivul era deja un om mort.

Personal sunt aproape sigur că eticheta pusă în cursul zilei de azi lui Trump va constitui pentru stânga extremistă de peste Ocean, și pentru statul ei subteran, “argumentul ultim” cu care vor încerca să-l scoată definitiv pe patriotul american din luptă. Iar la alegerile de peste trei luni să zădărnicească - chiar și printr-o nouă fraudă de proporții - victoria zdrobitoare care astăzi se prefigurează tot mai clar în contul Partidului său (americanii au caricaturizat în prealabil și pe la noi “procesul electoral”, dat pe mâna serviciilor).

În sfârșit, ce se întâmplă de aproape doi ani în America ne spune că libertatea a ajuns să fie plătită poate mai scump ca nicicând în istorie de popoarele care și-o doresc. Iar dacă e adevărat că trăim deja timpuri eshatologice - și eu cred că este adevărat - atunci americanii și orice alte popoare nu-și vor mai putea dobândi și păstra libertatea decât ca popoare ce-și vor fi dobândit mai întâi libertatea viețuirii în Hristos.
(activenews.ro, 13 august 2022)


„Visul american” e românesc, articol publicat in anul 2022